Salgó Klinika logo

Fogkőeltávolítás

IRÁNYÍTOTT BIOFILM TERÁPIA - EMS AIRFLOW PROPHYLAXIS MASTER

A biofilm a fogon, vagy az íny alatt, esetleg a fogpótláson, implantátumon egybefüggő bevonatot képező baktériumok összessége.

Az AIRFLOW ®  Prophylaxis Master a legújabb EMS innováció az „Irányított Biofilm Terápia” számára: egyedülálló megoldás a fogszuvasodás, a parodontális problémák megelőzésére és karbantartására. Az intenzív professzionális használatra kialakított készüléket egyedülálló ergonómia, nagy pontosság és a legmagasabb higiéniai előírásoknak való megfelelés jellemzi.

Az eredeti a Feltalálótól. Garantált svájci pontosság, megbízhatóság és know-how 1981 óta. A Swiss Made AIRFLOW ®  Prophylaxis Mastert az EMS Research Centerben fejlesztették ki több mint 100 000 órányi technikai és klinikai teszteléssel a világ vezető fogászati ​​szakembereivel együttműködve.

NINCS KÁOSZ. NINCS TURBULENCIA.

Az eredeti AIRFLOW ®  feltalálójának forradalmi dizájnja az ÚJ IRÁNYÍTOTT Lamináris AIRFLOW ®  technológia, amely a levegő, a por és a víz pontos szinergiájával a biztonság, a hatékonyság és a kényelem új szintjét biztosítja a betegek és a klinikusok számára. Ez a MAX trilógia.

Az IRÁNYÍTOTT LAMINÁRIS AIRFLOW ®  TECHNOLÓGIA lehetővé teszi, hogy a víz és az AIRFLOW PLUS por részecskék rendkívül szervezett módon, egyenes úton haladjanak, kiküszöbölve a nem kívánt turbulenciát és a kaotikus áramlást.

Ezek a teljesen ellenőrzött és rendkívül pontos lamináris áramlások ökéletesen sima, pontos és fókuszált lineáris mintázatban érik el a kezelési felületet, hogy maximalizálják a porfelhasználást és a kezelt terület láthatóságát.

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG, KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG.

A KEZELÉS MENETE:

1. A kezelés minden esetben a biofilm láthatóvá tételével azaz a plakkfestéssel kezdődik. A festék által elszíneződött területek alapján higiénikusaink megmutatják és finomítják a fogmosási technikát egyénre szabottan.

2. AIRFLOW MAX technikával lefújjuk a fogakon láthatóvá tett elszíneződéseket.

3. Piezo készülékkel történő fogkőeltávolítás NO-PAIN technológiával, mely gyengédebb és kíméletesebb megoldás a korábban megszokottól.

A GBT technológiával nemcsak hatékonyan csillapíthatjuk a fogínygyulladást, hanem a fogakon lévő elszíneződések eltávolításával fehérebb fogakat érhetünk el.

Érdemes a kezelést 6 havonta elvégezni, amivel hosszú távon lehet biztosítani a fogak/fogpótlások/implantátumok és ami a legfontosabb, az íny egészségét.